Gemeente Bergschenhoek

Afsluiting Irenebrug
Vanaf 4 oktober 2004 wordt er gestart met de vervanging van de Prinses Irenebrug en het opknappen van de Molenlaan, de Terbregseweg en de President Rooseveltweg. Tijdens deze werkzaamheden is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk over deze brug tot 11 maart 2005.

Voor fietsers en voetgangers wordt er een tijdelijke brug aangelegd ter hoogte van restaurant De Prins van Terbregge en alle omleidingen worden duidelijk aangegeven. Een overzicht van de omleidingen treft u hierbij aan.

De President Rooseweltweg is in één richting gestremd. Er kan alleen verkeer rijden vanaf de Bosdreef in de richting van Ommoord. Vanaf de rotonde op de kruising met de John Mottweg is weer verkeer in twee richtingen mogelijk.
Alternatieve route vanuit de B-driehoek: Doenkade, G.K. van Hoogendorpweg, Schieplein, A20/A16, A12/A13 of A12/A20

Openbaar vervoer:
Buslijn 35 wordt gesplitst in twee aparte lijnen. Route in Prins Alexander: De bus rijdt in één richting vanaf NS Station Prins Alexander via de Hoofdweg, de Terbregseweg naar de President Rooseveltweg en vervolgens de normale route. Route in Hillegersberg-Schiebroek: De bus rijdt vanaf NS Station Noord tot aan het Rheuma Verpleeghuis aan de Van Beethovenlaan, waar de bus keert.
Reist u tussen Hillegersberg-Schiebroek en Prins Alexander, dan is de overstap op de stoptrein tussen Rotterdam Noord en Rotterdam Alexander te overwegen.

Fietsers en voetgangers
Fietsers en voetgangers kunnen de Rotte oversteken via een tijdelijke brug naast de oude Irenebrug. Fietsers zullen de fiets aan de hand mee moeten nemen.

Informatie
Meer informatie over de vervanging van de brug, de omleidingsroutes, veel gestelde vragen en het openbaar vervoer is te vinden op:
- www.rotterdam.nl

- www.gw.rotterdam.nl

- www.fileplanregiorotterdam.nl

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2004 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 28 september 2004 - Techniek Aralto ICT