CARGLASS

Carglass nu ook in Tiel

Tiel, 29 september 2004

P E R S B E R I C H T

Carglass nu ook in Tiel
Autoruitspecialist opent nieuw Service Center

TIEL-Bij Carglass staat de klant centraal. Daarom besteedt Carglass veel aandacht aan de optimalisatie van haar serviceniveau. Met nieuwe locaties zorgt de autoruitspecialist voor een nóg betere dienstverlening. Vandaar dat er per 4 oktober 2004 een nieuw Carglass Service Center wordt geopend aan de Grote Brugse Grintweg 109 te Tiel. Voordelen voor de automobilist met ruitschade: betere bereikbaarheid, vriendelijk ontvangst en maximale service.

Carglass is dé autoruitspecialist van Nederland en al jaren marktleider op het gebied van vakkundige autoruitvervanging en autoruitreparatie. Een goede bereikbaarheid, vriendelijk ontvangst en snelle service zijn punten waar Carglass op scoort. Met 54 ANWB-erkende Service Centers is de Carglass-service voor iedereen optimaal bereikbaar. Wanneer u ruitschade heeft, kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag gratis telefonisch uw schade melden bij het Carglass Call Center (0800-0406). U kunt dan een beroep doen op de Mobiele Service Units. Zij repareren of vervangen een ruit bij u thuis of op het werk.
Daarnaast kunt u natuurlijk met ruitschade ook rechtstreeks terecht in een van de Carglass Service Centers.

Nieuw Service Center
Doorrijden met ruitschade is gevaarlijk en absoluut onnodig; Carglass is altijd in de buurt. Ook Carglass Tiel garandeert de hoogste kwaliteit en service. Met de opening van het nieuwe filiaal is de autoruitspecialist beter bereikbaar en kunnen klanten nog sneller worden geholpen door de toegenomen capaciteit. Het nieuwe Service Center is gevestigd aan de Grote Brugse Grintweg 109 te Tiel.

E I N D E P E R S B E R I C H T