CDA TWEEDE KAMERFRACTIE

Maxime Verhagen op werkbezoek in Limburg

CDA fractievoorzitter Maxime Verhagen legt een werkbezoek aan de provincie Limburg af op maandag 4 oktober. De thema's die aan bod komen zijn innovatiebeleid, Europa en de politieke actualiteit. De Limburgse CDA-kamerleden Ine Aasted-Madsen, Ger Koopmans en Jos Hessels zullen hem hierbij vergezellen. 's Avonds neemt Maxime Verhagen deel aan een openbaar debat in Maastricht.

Bij DSM Chemelot te Sittard-Geleen zal hij zich na een rondrit over het terrein laten informeren over de aanpak van het innovatiebeleid bij DSM. Na een werklunch volgt een rondleiding en gesprekken met medewerkers bij de ACN fabrieken. Deze fabrieken zijn onderdeel van DSM en fabriceren hoofdzakelijk Acrylonitril en blauwzuur een grondstof voor kleding, meubelstoffen en speelgoedbeesten. Aansluitend zal Maxime Verhagen een gastcollege over het Europese voorzitterschap verzorgen voor studenten Internationale Communicatie op de Hogeschool Zuyd in Maastricht.

's Avonds neemt Maxime Verhagen deel aan een openbare debatavond over actuele politieke thema's in Kumulus Centrum voor de Kunsten in Maastricht.

Pers is gedurende het gehele bezoek van harte welkom Vertegenwoordigers van de pers kunnen contact opnemen met Stephan Schrover, 06-51742105
(bij DSM gelden i.v.m. de veiligheid aparte afspraken, u kunt contact opnemen met Dhr. van der Zanden, Manager Communications DSM Nederland,
06-20018235)

Tijdschema:

11.30u-14.00u Werkbezoek DSM: thema Innovatiebeleid Industriepark Chemelot Gate 2 - ingang Research te Sittard-Geleen

15.00u-16.30u Gastcollege op Faculteit Internationale Communicatie Hogeschool Zuyd
Locatie: Brusselseweg 150 (Let op!! = niet Brusselse Straat)

6217 HB Maastricht

19.30u-21.15u ALV CDA Maastricht
Locatie: Kumulus Centrum voor de Kunsten (Henry Hermanszaal ) St. Maartenspoort 2

6221 BA Maastricht


01 okt 04 11:02