Gemeente Bladel

> Inspraak bouwproject Oude Provincialeweg 72 te Hapert
---

Inspraak bouwproject Oude Provincialeweg 72 te Hapert

Het project bestaat uit 8 seniorenappartementen in 3 bouwlagen, waarvan de derde bouwlaag terug ligt (zie impressietekening). Het nieuwe wooncomplex heeft een liftinstallatie. Voor de te realiseren woningen worden aan de Vestdijk 9 parkeerplaatsen aangelegd.

Inspraak en informatie

Van 4 oktober tot en met 1 november 2004 is er gelegenheid om schrif­ telijk of mondeling te reageren op een bouwplan voor de bouw van 8 appartementen aan de Oude Provincialeweg 72 te Hapert. Voorheen was hier het politiebureau gevestigd (hoek Oude Provincialeweg / Vestdijk). Het nieuwe plan voldoet niet aan de eisen van het geldende bestemmingsplan. Het gemeentebestuur wil voor dit project vrijstelling verlenen op grond van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Voordat de vrijstellingsprocedure start, krijgt iedereen de gelegenheid om een inspraakreactie te geven op het plan. Gedurende de inspraakperiode kunt u de tekening van het plan inzien bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Op maandag van 9.00 tot 19.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en `s middags na afspraak.

Tot uiterlijk 1 november 2004 kunt u zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken. Een mondelinge reactie kunt u doorgeven aan de Centrale Balie. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, tel. 361691.


---