Ingezonden persbericht

Nederland zeer ondernemend met thuiswerk

Mond op mond reclame werkt

AMSTERDAM, 20041004 -- Onafhankelijke Vertegenwoordigers Bart Graafland & René Aler zijn zojuist teruggekomen van de internationale conferentie van EurExcel (Excel in Noord Amerika) en bevestigen dat het event de mogelijkheden heeft gegeven voor een enorm momentum in Nederland.


Netwerkmarketing opnieuw gedefinieerd

Deze internationale conferentie, beter bekend als "Excelebration", wordt jaarlijks gehouden. Dallas (Texas) was gastheer voor de onafhankelijke vertegenwoordigers uit 7 landen: Nederland, Ierland, U.K., Duitsland, Oostenrijk, Noord-Amerika en Canada. De conferentie had als doelstelling een gevarieerde reeks 'performance awards' uit te reiken aan onafhankelijke vertegenwoordigers, nieuwe producten te introduceren voor Noord Amerika en Europa (zoals lagere internationale belpakketten voor klanten in Canada en Europa), een analyse van de mogelijkheden om ook energie aan te bieden tegen scherpe tarieven én de introductie van nieuwe partners zoals het DISH netwerk in Noord Amerika.
"Excel heeft een geschiedenis van zeer snelle groei dankzij de mogelijkheid om dit vanuit huis te doen en toegankelijke telecomproducten en andere diensten aan te bieden," aldus Graafland and Aler. "Op de Excelebration van dit jaar hebben we uit eerste hand gezien hoe netwerk marketing opnieuw gedefinieerd wordt."
De verwachting was dat er 3000 onafhankelijke vertegenwoordigers naar Dallas zouden komen, echter er kwamen 5000 vanuit alle landen zodat extra ruimte geregeld moest worden. Ongeveer 20% van de onafhankelijke vertegenwoordigers kwamen uit Europa en Canada en de overige 80% uit Amerika. Allen deelden een enorme drive voor onafhankelijkheid in zelfstandig ondernemen en een positieve kijk op het leven.

Mond op mond reclame werkt!

Graafland & Aler zijn begonnen met hun eigen zaak in thuiswerk door de samenwerking met EurExcel (Excel in Noord Amerika), in november 2003 na een carrière bij grote ondernemingen zoals Unilever en ICI. Als een Onafhankelijk Vertegenwoordiger bieden Graafland & Aler mensen de mogelijkheid om hun huidige inkomen aan te vullen of zelfs meer te verdienen dan hun huidige inkomen door het direct aanbieden van EurExcel's producten en diensten aan de consument. Zij werken inmiddels met enkele honderden gemotiveerde personen uit Europa samen. Ze werken samen met mensen uit de zakenwereld, de overheid, moeders die vanuit huis willen werken, sporters, mensen die met pensioen zijn en studenten.


Over Excel

Excel Telecommunications, Inc. is de grootste directe verkoper van telecommunicatie ter wereld. Opgericht in Dallas, Texas in 1988 door Kenny A. Troutt. Excel behaalde $1 miljard omzet in 8 jaar; sneller dan dat enig ander bedrijf dat toen ooit gerealiseerd heeft.
De reden van het succes van Excel is het gebruik van netwerk marketing als het primaire distributie kanaal. Onafhankelijke Vertegenwoordigers vinden klanten voor de onderneming door het aanbieden van producten en diensten direct aan de consument (in eigen netwerk).
De combinatie van een wereldwijde kans voor zelfstandig ondernemen met hoge kwaliteit en goed betaalbare communicatie producten heeft Excel een indrukwekkende cv van resultaten gegeven. Excel biedt dit moment duizenden Onafhankelijke Vertegenwoordigers de mogelijkheid om diensten aan te laten bieden in Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Ierland en Nederland. Voor meer informatie, bezoek de website van Excel www.excel.com of de website van Graafland en Aler www.businessopportunities.nl.
Excel Telecommunications en haar dochter ondernemingen zijn indirect eigendom van VarTec
Telecom, Inc. ##