AERIS IMPULSMOEBEL GMBH & CO.

De zitrevolutie

De zitrevolutie 'swopper' komt naar Nederland!


- Rugpijn zachtaardig bestrijden


- Referentie: Foto's worden via obs bezorgd en zijn beschikbaar bij

http://www.presseportal.de/story.htx?firmaid=50284&keygroup=bild

Meubelbedrijf Van der Kerff uit Lelystad gaat voor gezondere ruggen zorgen in Nederland door de rugvriendelijke actieve stoel 'swopper' vanaf nu over heel het land aan te bieden.

Meer dan 70% van de bevolking in de westerse geïndustrialiseerde landen heeft last van rugpijn en stijfheid. De economische schade als gevolg van ziektedagen door rugpijn loopt in de miljarden Euro.

De hoofdoorzaak is gebrek aan beweging - vooral door stilzitten aan bureaus en voor Pc's. Het menselijk lichaam is gebouwd om te bewegen tijdens de jacht en het verzamelen van voedsel. Maar stappen, wandelen, lopen en bukken heeft steeds meer plaats moeten ruimen voor zitten, zitten, zitten. En dan nog op onbuigzame stoelen ook. Dit leidt tot verzwakking van de spieren, beschadiging van de tussenwervelschijven en kromtrekking van de wervelkolom.

De volledig nieuwe 'swopper' stoel biedt hiervoor dé oplossing:

zitten met zoveel mogelijk beweging! Dankzij het zitvlak met veerlagers kan de 'swopper' zich als enige stoel ter wereld optimaal aanpassen aan de bewegingen van de mens waardoor alle buik- en rugspieren actief blijven tijdens het zitten. De flexibele middenkolom van de 'swopper' zorgt ervoor
dat u uw lichaam naar uw bureau toe kunt bewegen zonder uw rug te moeten buigen. U kunt uw rug dus in een natuurlijke, rechte houding houden - net zoals wanneer u gaat of staat.

Swoppen komt tegemoet aan het natuurlijke bewegingspatroon van de mens. Het is dus niet enkel goed voor het lichaam, maar heeft ook een positieve weerslag op de geest en het gemoed. Kortom: Swoppen is gezond, leuk én houdt u fit.

De 'swopper' maakt actiefdynamisch zitten mogelijk op elke plaats. De stoel heeft drie individuele instellingen, is verkrijgbaar in zeven kleuren en met of zonder rugleuning. De 'swopper' heeft al talrijke nationale en internationale onderscheidingen ontvangen voor zijn werking en design.

Gereputeerde sportartsen en orthopedisten uit de hele wereld raden actief zitten aan als dé zittechniek van de toekomst.

www.swopper.de

Afbeelding: 'swopper' ROTPFEIL

BU:

Deze rugvriendelijke actieve stoel komt nu ook naar Nederland: De

'swopper' zorgt voor driedimensionaal flexibel zitten en dus voor meer
beweging en gezondheid in het dagelijkse leven.

(Foto: aeris, mag gratis afgedrukt worden)

Van der Kerff Meubelagenturen/Lelystad, tel.: +31-(0)6-477-62-654, e-mail: p.vanderkerff@planet.nl; aeris Impulsmöbel GmbH & Co. KG, e-mail: presse@aeris.de

Source: aeris Impulsmoebel GmbH & Co. KG

Van der Kerff Meubelagenturen/Lelystad, tel.:
+31-(0)6-477-62-654, e-mail: p.vanderkerff@planet.nl; aeris Impulsmöbel GmbH & Co. KG, e-mail: presse@aeris.de


04 okt 04 09:18