Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

JOHN VAN DEN HEUVEL EN FIONA HERING NIEUWE EXPERTS BIJ NOORDZEE 100.7 FM

Hilversum, 4 oktober 2004 - Vanaf vandaag zijn er bij Noordzee 100.7 FM twee nieuwe experts te horen. John van den Heuvel en Fiona Hering zullen meer inzicht verschaffen in respectievelijk de wereld van de (georganiseerde) misdaad en de wereld van mode en lifestyle. Noordzee 100.7 FM heeft tevens een nieuw contract met Wilma Nanninga gesloten. Zij blijft optreden als expert op het gebied van showbizz.

John van den Heuvel werkte als rechercheur bij de CID in Amsterdam. Hierna stapte hij over naar De Telegraaf, waar hij nu al 14 jaar als misdaadverslaggever werkzaam is. John schrijft regelmatig artikelen over de misdaad in dit dagblad en verzorgt ook, afwisselend met collega Peter R. de Vries, een column in de zondageditie van De Telegraaf.

Fiona Hering studeerde aan de School voor Journalistiek in Tilburg. Ze is al 13 jaar werkzaam als modejournaliste bij De Telegraaf. Ook schreef Fiona een boek over de haute couture van modeontwerper Mart Visser. Daarnaast zit Fiona, net als John van den Heuvel, regelmatig als deskundige bij RTL Boulevard.

Erik de Zwart, directeur van Noordzee 100.7 FM, is verheugd dat hij John en Fiona aan het team van experts kan toevoegen. "Noordzee 100.7 FM brengt met succes music en entertainment radio. Naast het meest actuele shownieuws staan er dagelijks diverse aandachtsgebieden centraal met ieder een eigen, bekende expert. John en Fiona behoren hier vanaf 1 oktober ook toe. John zit altijd boven op de actualiteit en is vaak als één van de eersten ter plaatse als er een misdrijf is gepleegd. Hij kan nu ook direct verslag doen bij ons op radio, het snelste medium ter wereld! Fiona is absoluut één van de grootste kenners in Nederland op het gebied van mode en lifestyle. Met haar deskundigheid kunnen we de luisteraars helemaal up to date houden van de laatste trends", aldus De Zwart.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime elk uur van de dag en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht