Utrecht stad, 10.00 uur

Utrtecht 04-10-2004 - Nieuwsberichten stad Utrecht

Alcoholcontrole

UTRECHT- Op het Zandpad werd zondagochtend een alcoholcontrole gehouden. De alcoholcontrole begon omstreeks 04.00 uur. In totaal werden 18 automobilisten aangehouden, omdat ze onder invloed reden van alcohol. Tegen de overtreders is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval letsel

UTRECHT- Op zondagavond werd een man aangehouden omdat, hij onder invloed van alcohol op zijn bromfiets had gereden. Omstreeks 20.00 uur reed een 42-jarige bromfietser uit Utrecht tegen een paal, aan gelegen aan de Museumlaan. De man raakte gewond aan zijn borst en gezicht en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Hier bleek dat hij onder invloed van alcohol was en blies op het bureau 620 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Te snel

UTRECHT- Op zondagmiddag raakte een automobilist zijn rijbewijs kwijt. Omstreeks 16.10 uur reed een 27-jarige automobilist uit Utrecht over de Waterlinieweg. Hij reed hier met een snelheid van 120 kilometer per uur terwijl hier 70 kilometer per uur is toegestaan.

Lastige man
UTRECHT- Op zondagmiddag werd een man aangehouden, nadat hij zich vervelend had gedragen. Omstreeks 16.50 uur nam een agent een bromfiets in beslag aan de Croeselaan. Nadat de bromfiets was ingeladen begonnen omstanders zich ermee te bemoeien. Een groep van 8 personen vielen de agenten lastig en een van hen werd vastgepakt. Een 23-jarige Utrechter werd losgetrokken van de agent. Hij werd met gepast geweld naar de grond gebracht en aangehouden. Daarna werd hij vervoerd naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor.