Ingezonden persbericht

Canadees WSI opent vestiging in Woerden

Weboplossingen nu ook beschikbaar voor MKB'ers in Midden-Nederland

WOERDEN, 20041004 -- 's-Werelds grootste Internet service organisatie WSI Internet Consulting & Education opent een vestiging in Woerden. Vanaf heden kunnen nu ook klanten in Midden-Nederland gebruik maken van de op maat gemaakte weboplossingen en consultancy diensten van WSI. Het bedrijf levert een breed scala van oplossingen voor het web, zoals websites, hosting, E-Commerce, E-Learning en webpresentaties. Ook leveren ze diensten als zoekmachine optimalisatie, pay per click, webstatistieken, webaudits en training.


Internet Business Consultant Stanley Zambeek heeft grootse plannen met zijn bedrijf.
Als verantwoordelijke voor de Europese klanten van grote internationale bedrijven kent hij de mogelijkheden en onmogelijkheden van het Internet. "Klanten weten best dat het medium Internet nog in de kinderschoenen staat en veel hebben ook redelijk een idee van wat de mogelijkheden van het Internet zijn, maar in feite wordt er heel weinig van gebruikt en heeft het gros alleen maar een statische website en een E-mail toepassing", aldus Stanley.

Het combineren van zijn passie voor het Internet, de kennis van de technologieën en de goede mogelijkheid om zich als franchisenemer bij WSI te kunnen aansluiten, hebben zijn beslissing om een eigen bedrijf te starten eenvoudig gemaakt.

WSI ziet een enorme groei van klanten die vanuit een bestaande website, zich verder willen profileren op het web, waarbij kostenbesparingen d.m.v. Internet de belangrijkste factor is.

De kracht van het succes van WSI is de eerste fase van de Lifecycle Methodology®.
Stanley: "Als de klant serieus is starten we met een Internet Business Analyse om te ontdekken hoe de onderneming voordeel zou kunnen halen door het medium Internet te gebruiken voor zijn of haar bedrijfsprocessen. Het advies dat vervolgens gemaakt wordt geeft een heldere en professionele kijk op de processen en geeft duidelijk aan op welke plekken binnen de organisatie Internet een kostenbesparende rol kan spelen. Dit advies wordt, samen met de kosten, met de klant doorgesproken. Iedereen weet dus van tevoren waar hij aan toe is."

Over WSI
Het WSI hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada. WSI is de nummer één Internet service organisatie in de wereld. Met ruim 700 franchisers gevestigd in 87 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden E-Business oplossingen aan het MKB en overheidsinstellingen.