Ingezonden persbericht

Baanbrekende therapie verricht wonderen

PRETTIG LEVEN ZONDER PIJN



BREDA, 20041004 -- Pijn vergalt veel levensvreugde. Pijn overheerst, dicteert en domineert. Daarom wordt pijn op alle fronten bestreden. Meestal met medicijnen. Soms helpt dat, vaak echter ook niet. Dat komt omdat pijn maar al te vaak vanuit een wazige en complexe wereld vol stress op komt doemen. Dat soort pijn is door de huisarts niet zomaar te verhelpen. In die wazige wereld van stress en pijn weten de therapeuten van de Praktijk voor Counseling en APS-pijntherapie echter feilloos de weg.


APS-pijntherapie
Actie potentiaal simulatie blijkt het ei van Columbus te zijn. APS wordt al in veertig landen met succes toegepast. Deze volstrekt ongevaarlijke microstroomtherapie prikkelt de zenuwcellen van de huid. Daardoor maakt het lichaam in korte tijd pijnstillende en ontstekingsremmende stoffen aan. Er komt geen pilletje aan te pas. De therapie is goedgekeurd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Het lichaam komt tot rust, pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon en ontstekingen genezen. We kunnen weer fijn slapen, zorgeloos zijn en voelen nieuwe energie door het lichaam stromen.

Counseling
Het spreekt voor zich dat intensieve begeleiding tijdens de therapie voorwaarde is voor volledig succes. Daarom staan de therapeuten als ervaren stresscounselers de patiënten gedurende de pijntherapie voortdurend terzijde met aanvullende adviezen. Verder koppelen zij in voorkomende gevallen terug met de huisarts. Zo krijgt ook die raadsman een completer beeld van zijn patiënt.

Meer weten?
De Praktijk voor Counseling en APS-pijntherapie is bereikbaar op nummer (076) 56 55 310.




Ingezonden persbericht