Ingezonden persbericht

Sms4info lanceert tweede generatie Makelaars SMS systeem

APELDOORN, 20041004 -- Iedere makelaar kent intussen de SMS informatie diensten zoals deze worden aangeboden door diverse partijen. Het "klassieke" systeem biedt woningzoekenden de mogelijkheid via een sms bericht objectinformatie op te vragen als ze voor een woning staan. Met het nieuwe systeem is het nu ook mogelijk om foto's, video-fragmenten en uitgebreide teksten aan de object informatie toe te voegen.


"Het tot nu toe gebruikte systeem is prima", vindt sales manager Roel Linssen van Sms4info.nl. "Maar vanuit de markt krijgen we wij steeds vaker wensen voor een systeem met meer mogelijkheden".

Woningzoekenden en makelaars vinden dat het SMS bericht met maximaal 160 tekens te weinig informatie bevat. Dit is natuurlijk op te lossen door meerdere berichten naar de ontvanger te sturen, dit brengt echter hogere kosten met zich mee voor de eindgebruiker."

Bij Sms4info.nl denken ze hiervoor de oplossing gevonden te hebben. Linssen: "Wij houden alle ontwikkelingen voor mobile devices nauwlettend in de gaten en bekijken of deze meerwaarde bieden voor onze klanten en producten. We hebben de wensen en mogelijkheden naast elkaar gelegd en gebundeld in dit 2de generatie Makelaars SMS systeem".

Met het nieuwe systeem blijft de informatie per SMS opvraagbaar maar kunnen er bijvoorbeeld ook foto's en eventueel video's worden toegevoegd aan de object informatie. Er kan een complete minibrochure worden opgevraagd via elke moderne telefoon. Tevens bevat de mini-brochure een overzichtspagina van alle objecten die de aangesloten makelaar op dat moment in zijn bestand heeft. Deze pagina is op ieder mobiel toestel via GPRS beschikbaar.

Ziet een woningzoekende in de volledige lijst een woning die beter geschikt is dan kan ter plekke de minibrochure van die woning worden bekeken." De eerste reacties van benaderde makelaars zijn zeer positief", aldus Roel Linssen, sales manager bij Sms4info.nl.



Ingezonden persbericht