Gemeente Laarbeek



* SRE organiseert bewonersavond over BOSE-studie
SRE organiseert bewonersavond over BOSE-studie
Het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) organiseert drie bijeenkomsten om de bewoners van Laarbeek, Geldrop-Mierlo, Nuenen en Helmond te informeren over de inhoud van de Trajectnota/MER BOSE. Deze nota bevat de studie die gemaakt is naar de diverse alternatieven voor het oplossen van de verkeersproblematiek rond Eindhoven en Helmond.

Laarbeek
De BOSE studie heeft nogal wat stof doen opwaaien in Laarbeek. Eén van de varianten van de studie was een weg door Laarbeek, waardoor Aarle-Rixtel geïsoleerd zou komen liggen van de andere Laarbeekse kernen. Diverse actiegroepen lieten vervolgens van zich horen uit protest tegen een nieuwe weg, en met name een eventuele weg door Laarbeek.

Bewonersavonden
De bewoners hebben tijdens de avonden de mogelijkheid inhoudelijke vragen te stellen. Ook zal een aantal belangengroeperingen hun visie op de studie presenteren.

Waar en wanneer
De bijeenkomst voor de bewoners van Laarbeek vindt plaats op dinsdag 5 oktober in Gemeenschapshuis De Dreef in Aarle-Rixtel en begint om 19.30 uur.

Mocht u verhinderd zijn dan is het ook mogelijk een van de andere informatieavonden bij te wonen. Op 6 oktober is er een bijeenkomst in de aula van het Strabrechtcollege in Geldrop en op 7 oktober in Ontmoetingscentrum De Geseldonk in Mierlo-Hout. Ook deze bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur.