Ingezonden persbericht


Persbericht

Lancering TeleCom Update Magazine

Amsterdam, 4 oktober 2004 HearMeNow Publishing lanceert morgen TeleCom Update Magazine. Het nieuwe vakblad maakt samen met de website TeleCom-Update.nl en het jaarlijkse congres TeleCom Industry Event onderdeel uit van het grootste telecomplatform van Nederland.

TeleCom Update Magazine richt zich op beslissers in de telecomsector, leidinggevenden op de ICT-markt en topfunctionarissen binnen aanverwante vakgebieden. De toenemende convergentie tussen telecom en ICT vormt een belangrijk onderdeel van de bladformule en zal in de 84 pagina s ruimschoots aan bod komen. Het vakblad heeft een gerichte verspreiding in een startoplage van 10.000.

Telecom is niet saai, dus moet een vakblad dit weerspiegelen: TeleCom Update Magazine oogt glossy, de vaart zit erin en het leest lekker weg. Het nieuwe vakblad geeft telecom een gezicht en vormt de arena waar partners, concurrenten, klanten en collega s elkaar tegenkomen.

Over HearMeNow Publishing

HearMeNow Publishing is recent opgericht door Ramses Jedeloo. Voorheen was Jedeloo onder andere uitgever bij de Nederlandse Tijdschriften Groep en was hij hoofdredacteur van Connexie. De nieuwe uitgeverij richt zich in eerste instantie op vakbladen en sponsored magazines. In een later stadium zullen publieksbladen aan het portfolio worden toegevoegd.

=================================================