Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een varkenshouderij aan het adres Langereijt 21 in Oostelbeers

Aanvrager: de heer A. van Dommelen, Langereijt 21 in Oostelbeers.

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een varkenshouderij aan het adres De Bollen 5 in Oirschot.

Aanvrager: de heer M. Schepens, De Bollen 5 in Oirschot.

Strekking ontwerp-beschikkingen: de gevraagde vergunningen verlenen onder oplegging van voorschriften ter bescherming van het milieu.

Inzagetermijn: donderdag 7 oktober 2004 tot donderdag 4 november 2004

Bedenkingentermijn: van vrijdag 8 oktober 2004 tot vrijdag 5 november 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekendgemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.

Mondelinge bedenkingen: de hoorzittingen vindt plaats op dinsdag 26 oktober 2004 om 10.00 uur voor wat betreft het bedrijf van de heer Van Dommelen en om 10.30 uur voor wat betreft het bedrijf van de heer Schepens, beide in het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Tot 4 november 2004 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.