Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Meldingen Wet Milieubeheer

Meldingen van:


* T. Meeuwis, Postbus 78 in Oirschot, volgens het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer, voor een ruimtelijke wijziging op een reeds bestaand bedrijf aan het adres De Scheper 307 in Oirschot.

* Boekhandel de Croon, De Loop 31 in Oirschot, volgens het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer, voor het oprichten en in werking hebben van een boekhandel aan het adres De Loop 31 in Oirschot.

* J. Huijbers, Straatsedijk 2a in Westelbeers, volgens het Besluit voorzieningen en installaties milieubeheer, voor de oprichting van een propaantank met een inhoud van 3.000 liter op een reeds bestaande vleesvarkens- annex zoogkoeienhouderij aan het adres Straatsedijk 2a in Westelbeers.

* J. Beijsens, Heikant 1 in Hoogeloon, voor het van toepassing worden van het Besluit voorzieningen en installaties milieubeheer, op een al bestaande propaantank van 3.000 liter aan het adres Straatsedijk 2b in Westelbeers.

* M. Martorell, Puttendijk 45 in Maarheeze, voor het van toepassing worden van het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer, op een reeds opgerichte sierglasblazerij aan het adres Den Heuvel 3-13 in Oirschot.

Inzage-termijn: donderdag, 7 oktober 2004 tot donderdag 21 oktober 2004 Bezwaar en beroep: niet van toepassing