Gemeente Voorschoten

Persberichten - Warm wonen
Uitgebracht op: dinsdag 5 oktober 2004

Hoogste subsidie in Nederland

Het Servicepunt Warm Wonen van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude is geopend. Met het Servicepunt Warm Wonen kunnen eigenaar-bewoners in deze gemeenten voor een scherpe prijs hun huis laten isoleren of een HR-ketel, een zonneboiler en/of zonnepanelen aanschaffen. Voor zonne-energiesystemen geven de gemeenten de hoogste subsidie in Nederland.

Alles wordt geregeld!
Het Servicepunt Warm Wonen is een initiatief van de gemeenten in samenwerking met de Milieudienst West-Holland om het eigenaar-bewoners gemakkelijk te maken om isolatie- en installatiemaatregelen te laten uitvoeren in hun woning. Alles wordt voor hen geregeld: de selectie van betrouwbare installateurs en isolatiebedrijven, het verkrijgen van offertes, de aankoop van materialen, de montage en de aanvraag van subsidies.

Met het Servicepunt Warm Wonen is energie besparen dus heel gemakkelijk. Het Servicepunt Warm Wonen is dé gelegenheid om op professionele, gemakkelijke en voordelige manier energiebesparing te realiseren.

Hoogste subsidie in Nederland
Het Servicepunt Warm Wonen geeft subsidie op zonneboilers en zonnepanelen. Naast deze subsidie geven de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude nóg extra subsidie. Voor een zonneboiler bedraagt de totale subsidie maar liefst 1100,- en voor vier zonnepanelen komt de subsidie al boven 1600,- uit. Nergens in Nederland wordt zoveel subsidie gegeven. De subsidie is echter beperkt beschikbaar. Eigenaar-bewoners moeten daarom snel reageren, want op=op!

Informatiemarkt 9 oktober
Op zaterdag 9 oktober 2004 wordt van 10 tot 14 uur een speciale informatiemarkt georganiseerd in het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 in Leiden. Op deze dag staan adviseurs klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook worden alle actieproducten tentoongesteld en wordt informatie verstrekt over isolatiemaatregelen, HR++glas, HR-ketels, zonneboilers, zonnepanelen en EnergiePrestatieAdvies (EPA).

Meer weten?
Via www.WarmWonen.nl of telefoonnummer 030-3002447 kunnen eigenaar-bewoners meer informatie verkrijgen over het Servicepunt Warm Wonen.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Milieudienst West-Holland, contactpersoon Hannie Korthof Telefoon: 071-4083665


- einde bericht -