HP Nederland benoemt nieuwe directeur voor Customer Solutions Group (CSG)

UTRECHT, 5 oktober 2004 - Per 1 september jl. is Pieter Aarts (1967) aangetrokken als directeur voor de Customer Solutions Group (CSG) van HP in Nederland. Deze divisie is verantwoordelijk voor alle Sales en Marketing van het gehele HP portfolio in de zakelijke markt. Pieter Aarts maakt deel uit van de Nederlandse HP directie.

Tussen 1989 en 1994 bracht hij zijn kennis in praktijk bij diverse industriële bedrijven in de functie van Logistiek consultant en -manager. In 1994 trad de nieuwe HP directeur in dienst bij JBA/Ratioplan, onderdeel van Roccade Groep, als Algemeen Directeur. In 1997 werd hij lid van de directie Roccade Finance met verantwoordelijkheid voor managed services en de back-office-processen. Van 1999 tot 2002 was Pieter Aarts voorzitter van de directie van Pink Roccade Finance, waarbij hij rechtstreeks rapporteerde aan de Executive Board van de PinkRoccade Group. Onder zijn leiding groeide dit bedrijfsonderdeel van 350 naar 800 medewerkers via outsourcing, overnames en autonome groei. De laatste positie sinds 2001 van Pieter Aarts bij PinkRoccade was die als lid van de directie van PinkRoccade Nederland. Hierbij vielen de divisies Finance, Healthcare en Industry onder zijn leiding waarbij hij zich tevens bezig hield met het ontwikkelen en verbeteren van de sales- en delivery organisatie binnen PinkRoccade.

In zijn nieuwe rol als CSG directeur wordt Pieter Aarts verantwoordelijk voor HP's positie in de zakelijke markt, zowel het MKB- als grootzakelijke segment. HP is marktleider met pc's, printers, server- en opslagsystemen in beide segmenten en heeft de ambitie om op het gebied van IT-dienstverlening significant te groeien.

Pieter studeerde af in de Logistiek aan de Technische Universiteit Eindhoven in 1989. Tevens rondde Pieter een MBA-opleiding af in Londen.