Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

Patrick Follon nieuwe afdelingsmanager SIDN

04/10/2004

Patrick Follon zal het SIDN-team vanaf 1 december 2004 komen versterken. Hij gaat de functie van afdelingsmanager Registratie en Services bekleden en is dan tevens lid van het management team van SIDN. Patrick is geen onbekende van SIDN: vanaf 1 september 2001 was hij, op voordracht van de Raad van Deelnemers, lid van het SIDN-bestuur.
Op 30 september 2004 stemde het bestuur in met de wijziging van de organisatiestructuur van SIDN. Dit betekent dat SIDN kan starten met de inrichting van de organisatie volgens deze nieuwe structuur. Er zullen drie nieuwe afdelingen worden opgezet. Dit moet leiden tot een verdere professionalisering, een meer bedrijfsmatig functioneren en een grotere klantgerichtheid.
De gesprekken met kandidaten voor de functie van afdelingsmanager voor de nieuwe afdeling Registratie en Services zijn afgerond. SIDN heeft een geschikte kandidaat gevonden. Het is een goede bekende van SIDN: ex-bestuurslid Patrick Follon. Vanaf 1 september 2001 was Patrick lid van het bestuur van SIDN: eerst als gewoon lid, vanaf 16 mei 2002 als secretaris. Op 20 september 2004 heeft hij zich teruggetrokken als bestuurslid.

Patrick werkt momenteel als hoofd van de afdelingen Marketing en Communicatie bij XS4ALL Internet. Vanaf 1 december 2004 treedt hij in dienst bij SIDN en wordt dan lid van het management team van SIDN.