Politie Zeeland


O-9605-2004 Hert aangereden

Op de Ruiterplaatweg in Kamperland is maandagavond rond 22.00 uur een hert aangereden door een bedrijfsauto.
Het dier stak plotseling de weg over. Een bedrijfsauto, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Veere, kon het dier niet meer ontwijken en reed het hert aan. De bedrijfsauto liep schade op aan de voorzijde, het hert heeft de aanrijding niet overleefd.


O-9606-2004 Aanrijding in Goes

In Goes raakten maandagavond rond 23.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 30-jarige automobiliste uit Arnemuiden wilde vanaf het parkeerterrein van het Oosterscheldeziekenhuis bij groen licht linksaf de 's Gravenpolderseweg oprijden toen ze werd aangereden door een personenauto, bestuurd door een 23-jarige Goesenaar, die kwam aanrijden vanaf 's Gravenpolder. De 30-jarige vrouw kon door schade aan het portier niet meer uit haar auto waarna door brandweerpersoneel het portier eruit werd geknipt. De vrouw werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis maar kon na controle weer naar huis. De 23-jarige Goesenaar kwam met de schrik vrij. Wel werd van hem een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal. Een van de bestuurders is vermoedelijk door rood licht gereden.


Z-9607-2004 Rijbewijs ingevorderd bij alcoholcontrole

Bij een alcoholcontrole op de Zoutestraat in Hulst is dinsdag rond 01.45 uur het rijbewijs ingenomen van een 39-jarige automobilist uit Stekene (B).
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hij moest hierop zijn rijbewijs inleveren en ontving in ruil daarvoor een dagvaarding.


O-9608-2004 12-Jarige jongen ernstig gewond bij ongeval

Een 12-jarige jongen uit de gemeente Borsele is dinsdagmorgen zwaar gewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen.
De jongen fietste rond 07.45 uur over de Waanweg in Hoedekenskerke toen hij werd gepasseerd door een vrachtwagen, bestuurd door een 43-jarige Oost-Souburger. Tijdens het passeren raakte de 12-jarige jongen met zijn fiets uit balans in de modderige berm waarna hij ten val kwam en onder de vrachtauto belandde. De jongen werd met ernstig hoofdletsel per traumahelikopter overgebracht naar het Dijkzicht Ziekenhuis in Rotterdam.