Gemeente Roggel en Neer

05/10/2004
Reconstructie kruising A67 en Middenpeelweg

Binnenkort start Rijkswaterstaat met de reconstructie van de toe- en afritten van aansluiting 38 (Helden/Sevenum) van Rijksweg 67. Ook de aansluitingen van de Middenpeelweg (N277) met deze toe- en afritten en de Sevenum-sedijk (N560) worden gereconstrueerd en van verkeerslichten voorzien. Enkele fietspaden worden gedeeltelijk verlegd en/of verbreed.
Door deze werkzaamheden verbetert de verkeersveiligheid en de doorstroming.
Verkeer uit de richting Helden-Beringe en Meijel (N275) dat van de Sevenumsedijk (N560) gebruik wil maken, wordt geadviseerd om gebruik te maken van de Ninnesweg en vervolgens door Helden-Panningen (industrie-terrein) naar de Maasbreeseweg (N562) te rijden. Doorgaand verkeer kan tijdens de werkzaamheden hinder c.q. vertraging ondervinden. Rijkswaterstaat adviseert om van een andere route gebruik te maken.
De zich in de nabijheid bevindende eetgelegenheden en het tankstation blijven bereikbaar.
De werkzaamheden duren tot ongeveer half december 2004.

Vanaf 11 oktober wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden vanuit de berm waarbij het verkeer gebruik kan blijven maken van de bestaande, weliswaar versmalde cq verlegde, rijstroken. Deze werkzaamheden duren ongeveer 1 week.
Vervolgens wordt gedurende ongeveer 5 weken de westelijke rijbaan van de Middenpeelweg (N277) afgesloten en kan het verkeer gebruik maken van 2 versmalde rijstroken op de oostelijke rijbaan. De Sevenumsedijk (N560) wordt afgesloten voor verkeer uit zuidelijke richting. De toe- en afritten van de A67 blijven (op enkele korte, nog nader te bepalen, perioden in november na) gewoon open. Nadere informatie hierover en over het vervolg van de werkzaamheden op de oostelijke rijbaan van de Middenpeelweg (N277) volgt.