Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LIDY GROOT VERANDERT HAAR NAAM.
NIEUW OP DE NEDERLANDSE CONGRESMARKT:
INTERNATIONAL CONFERENCE SERVICES

Amsterdam, oktober 2004... Per 1 juni 2004 maakt Lidy Groot Congres Events (LGCE) BV, een oude bekende op de Nederlandse congresmarkt, onderdeel uit van International Conference Services (ICS). ICS is een internationaal samenwerkingsverband met ruim 30 jaar ervaring in de branche en meer dan 500 internationale evenementen op haar naam. LGCE gaat verder als ICS, de naam LGCE blijft voorlopig nog in het logo bestaan.

Internationaal netwerk

Dankzij deze nieuwe ontwikkeling treedt LGCE toe tot een groot en voor haar relaties interessant internationaal netwerk. ICS neemt de organisatie van de belangrijkste en meest succesvolle internationale congressen voor haar rekening. Als partner van INCON - het internationale partnership van vooraanstaande organisatoren van congressen en evenementen - is ICS vertegenwoordigd in 32 landen en 63 steden. Het hoofdkantoor van ICS is gevestigd in Kopenhagen.

Ervaring en gegarandeerde kwaliteit

"Deskundigheid, flexibiliteit, creativiteit, ervaring en persoonlijke betrokkenheid zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Zowel de theoretische als praktische kennis die vereist is bij het succesvol organiseren van congressen is aanwezig en wordt door middel van trainingen constant up-to-date gehouden. Daarbij is elke bijeenkomst voor ons uniek en het succes daarvan even belangrijk. Vanwege ons uitgebreide leveranciersnetwerk - resultaat van jarenlange ervaring in het vakgebeid - kunnen we de kwaliteit van het congres waar ook ter wereld garanderen. Zo halen we het optimale uit elke bijeenkomst!" aldus Lars Christensen, CEO van ICS.