Gemeente Tiel


Inspraakavond bestemmingsplan Rio-terrein Tiel

Op dinsdag 5 oktober 2004 houdt de gemeente Tiel een inspraakavond over het braakliggende 'Rio terrein'. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis, ingang Ambtmanstraat. Tijdens de inspraakavond komt het voorontwerp bestemmingsplan aan de orde en is het mogelijk een mondelinge inspraakreactie te geven.

De gemeente heeft plannen om op het terrein, dat wordt begrensd door de Nieuwe Tielseweg, Heiligestraat, Mr. Spieringstraat en Brugstraat, woningen te bouwen. Op de inspraakavond wordt een toelichting gegeven op de plannen en de verdere procedure en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De gemeente nodigt belangstellenden uit om een mondelinge reactie te geven op de plannen.

Daarnaast is het mogelijk om schriftelijk te reageren op de plannen. Het voorontwerp bestemmingsplan ligt tot en met 15 oktober 2004 ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen (Achterweg 2) en de Openbare Bibliotheek (Kloosterstraat 3). Tot die datum kan men een schriftelijke inspraakreactie reactie sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 01 oktober 2004