Ingezonden persbericht


Intermec introduceert RFID-producten tijdens ICT en Logistiek

Intermec presenteert totaaloplossing samen met Premier Solutions Partner PHI DATA

Nijmegen, 23 september 2004 Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management presenteert samen met Premier Solutions Partner PHI DATA en partner Modulair de nieuwste Intermec RFID-producten tijdens ICT & Logistiek. Van 5 tot 8 oktober vindt deze grootste logistieke beurs van het jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens deze toonaangevende beurs zal Intermec samen met PHI DATA twee producten voor het eerst demonstreren in Nederland. Het betreft de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van RFID. Daarnaast zullen ook toepassingen met verschillende PDA s en heftruckterminals gedemonstreerd worden.

RFID-producten

De PM4i printer is een industriële printer ontworpen om in een veeleisende omgeving te functioneren. Het kan als smart client functioneren en print bijna 80 labels per minuut. De 700 handheld is uitgerust met een Intel SXcale processor en heeft een Windows Pocket PC operating system. Met zijn heldere kleurenscherm en solide uitvoering heeft dit product voor andere toepassingen al verschillende onderscheidingen ontvangen.

PDA s en heftruckterminals

De CK-30 is een mobiele data collectie terminal die vooral gebruikt wordt voor het scannen van barcodes in magazijnen. De CV60 met 1552 vista zorgt ervoor dat men ook buiten de werkvloer draadloos kan beschikken over alle relevante logistieke data op een beeldscherm. Het automatisch verzamelen van batch data komt met de CK1, dankzij zijn aantrekkelijke prijs, ook voor minder grote ondernemingen binnen handbereik. Met de PL4 printer kan iedere magazijnmedewerker ongeacht waar hij zich bevindt labels printen, terwijl hij draadloos met het netwerk is verbonden. Tot slot wordt de compacte C4 labelprinter getoond.

Tijdens ICT & Logistiek zal Intermec laten zien hoe deze producten samen met de toepassingen van PHI DATA en Modulair een totaaloplossing vormen om kosten te besparen en logistieke processen te optimaliseren.

Afbeeldingen van de genoemde producten kunnen aangevraagd worden via laureen.dix@przence.com



Ingezonden persbericht