Ingezonden persbericht

Samenwerking geeft antwoorden

Raadsels omtrent het datamodel van GWS4all en hiaten in de informatiehuishouding een probleem

HILVERSUM, 20040927 -- De gemeenten Leeuwarden, Almelo en Geertruidenberg nodigen - namens de Tim samenwerking - applicatiebeheerders, I & A coördinatoren, hoofden sociale dienst, beleidsmedewerkers, afdelingshoofden beleid en managers bedrijfsbureau uit voor de Tim Tour. De Tim Tour zal plaatsvinden op: * 05 oktober 2004 bij de gemeente Leeuwarden en op * 07 oktober 2004 bij de gemeente Almelo en op * 11 oktober 2004 bij de gemeente Geertruidenberg.


De gemeente Utrecht stelde eind vorig jaar haar standaard rapportage set kosteloos ter beschikking op voorwaarde van samenwerking. Dit initiatief heeft geresulteerd in een samenwerking tussen gemeenten. Inmiddels lopen de eerste projecten (denk bijvoorbeeld aan een project op het gebied van datakwaliteit) en zijn ook de eerste producten een feit. Onder haar motto 'meer met minder' is de samenwerking nu op zoek naar meer en nieuwe deelnemers.

Tijdens de Tim Tour kunnen geïnteresseerden niet alleen kennismaken met de samenwerking van hoofden sociale dienst en applicatiebeheerders van Nederlandse sociale diensten, maar ook meer leren over de voordelen van Tim. Daarnaast zal er een demo worden verzorgd van Tim Link. Tim Link is een product van en voor leden van de samenwerking. Met Tim Link lost u raadsels omtrent het datamodel van GWS4all op en krijgt u uw informatiehuishouding duidelijk in kaart.

Deelname aan de sessies is gratis. Er worden ochtend- en middagsessies verzorgd (respectievelijk van 10.00 tot 12.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur). Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.dus-tim.nl.



Ingezonden persbericht