Gemeente Den Haag

september 2004
Verkeershinder Oude Haagweg (29 september)

Het wegdek van de Oude Haagweg wordt, in verband met groot onderhoud, opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat de Oude Haagweg in de richting Loosduinen, tussen de Kokosnootstraat en de Groen van Prinstererlaan van dinsdag 5 oktober om 6.00 uur tot zaterdag 9 oktober om 6.00 uur wordt afgesloten voor het autoverkeer. De rijbaan van de Oude Haagweg in de richting van het Centrum blijft wel geheel beschikbaar voor alle verkeer.

Omleidingsroute
Het doorgaande verkeer zal vanaf de Oude Haagweg en de Volendamlaan worden omgeleid via de Thorbeckelaan, de Laan van Meerdervoort en de Groen van Prinstererlaan. Meer informatie over de bereikbaarheid van de stad is te vinden op www.denhaag.nl/bereikbaarheid.

Gedeelte Thorbeckelaan - Kokosnootstraat
Het gedeelte van de Oude Haagweg tussen de Thorbeckelaan en de Kokosnootstraat blijft tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk toegankelijk voor het verkeer. Alleen op dinsdagochtend 5 oktober van 6.00 uur tot ongeveer 9.00 uur en dinsdagavond 5 oktober van 19.00 uur tot woensdagochtend 6.00 uur is ook dit gedeelte afgesloten.

Tijdelijk minder parkeergelegenheid
De parkeervakken aan het gedeelte van de Oude Haagweg dat opnieuw wordt geasfalteerd, kunnen tijdens de werkzaamheden niet gebruikt worden. Fietsers en voetgangers zullen weinig hinder van de werkzaamheden ondervinden.