Gemeente Utrecht

ONTVANGST OLYMPISCHE SPORTERS

De Utrechters, die hebben deelgenomen aan de Olympische en Paralympische Spelen 2004 in Athene, worden op 5 oktober aanstaande op het stadhuis ontvangen door burgemeester Brouwer en wethouder Spekman (Sport en Recreatie). Het gaat om achttien sporters, waaronder vijf medaillewinnaars. Het college van burgemeester en wethouders is zeer trots op deze Utrechtse topsporters en feliciteert hen met hun fantastische olympische prestaties!

De sporters die op 5 oktober in het zonnetje zijn gezet, zijn: Chantal de Bruijn en Lisanne de Roever (OS, hockey-zilveren medaille), Pernille Thomsen (PS, zwemmen-bronzen medaille), Rob Derikx (OS, hockey-zilveren medaille), Kasper Engel (PS, zwemmen-zilveren medaille), Roos Oosterbaan en Fleur Pieterse (PS, rolstoelbasketbal), Jacqueline Poelman (OS, atletiek), Annette Roozen (PS, verspringen), Karin Ruckstuhl (OS, atletiek, zevenkamp), Haike van Stralen (OS, zwemmen), Patrick van Balkom en Timothy Beck (OS, atletiek), Nico Blok (PS, tafeltennis), Ferenc Jongejan (OS, honkbal), Mario Oosterbosch en Mete Oztegel (PS, rolstoelbasketbal) en Peter Schep (OS, baanwielrennen).

De ontvangst van de olympische sporters wordt samen met Utrecht Topsport georganiseerd. De heer Kardux van het College van Bestuur Universiteit Utrecht zal de studerende topsporters (Nico Blok, Rob Derikx, Karin Ruckstuhl en Haike van Stralen) toespreken.

De 'olympische ontvangst' vindt op 5 oktober plaats in de hal van het stadhuis om 17.00 uur. U bent hierbij van harte welkom!

Noot voor de media:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bestuurscommunicatie, Sylvia Borgman, telefoon 030-286 10 55.