Ingezonden persbericht

Trendy modeaccessoires nu online bestellen op Mizo.nl

GOUDA, 20041004 -- Of je nu kijkt naar de grote spinnen op de avondjurken van Viktor en Rolf of naar de 'bling-bling'-oorbellen die jonge, modebewuste meiden zo veelvuldig dragen: Modeaccessoires zijn hot! Het aanbod in de traditionele winkels blijft echter nog wel eens achter bij de vraag naar de nieuwste trends. Vooral het aanbod van bijzondere modeaccessoires is zeer beperkt. Nu is er een (online-) winkel die vernieuwende accessoires biedt.


Mizo biedt bijzondere modeaccessoires aan, echter niet tegen elke prijs. Mizo wil voor een breed publiek toegankelijk zijn, dus de geboden exclusiviteit moet wel betaalbaar zijn.
Het idee voor de winkel is ontstaan tijdens het bladeren door magazines, waar vaak de meest fantastische tassen en sieraden in te zien waren. De verkoopadressen van deze producten waren vaak gecentreerd in de grote steden of de producten waren helemaal niet in Nederland terug te vinden.

Daarom is een groot deel van de producten nu ook via Internet verkrijgbaar, op www.mizo.nl. Hits uit het buitenland, zoals Friis Company en Ipa Nima, gevestigde merken zoals Pilgrim en Nederlandse merken zoals Beauregard en Bulaggi, allemaal verkrijgbaar in een overzichtelijke Internetshop en natuurlijk te bekijken in de winkel in Gouda.

Recentelijk is deze internetsite volledig vernieuwd en verlevendigd met foto's van de pas gehouden fotoshoot, zodat bezoekers nog beter kunnen zien hoe producten gedragen kunnen worden. De lancering van deze vernieuwde site is succesvol gebleken, het bezoekersaantal is meer dan verdubbeld. En ook worden er vaker bestellingen geplaatst. Steeds meer modebewuste girls en vrouwen willen zich onderscheiden van de massa, en accessoires lenen zich daar bij uitstek voor!




Ingezonden persbericht