Ingezonden persbericht


Helex introduceert op Woonbeurs nieuwe compacte gasgestookte inbouwhaard

PERSBERICHT

Vuur ingebouwd

Kleine haard met veel mogelijkheden

Helex Openhaardenfabrikant introduceert op de Woonbeurs (Parkhal, P 40) een nieuwe compacte gasgestookte inbouwhaard, de Quadro (? 1.850,- incl. BTW). Deze goed geprijsde gashaard is 56,5 cm hoog en 49 cm breed. Door dit kleine formaat is het toestel uitermate geschikt voor uiteenlopende ruimtes zoals een eethoek of studiekamer. Naar keuze is het mogelijk om een glazen- (? 495,-) of een grijze (? 295,-) sluitende omlijsting voor het toestel te hangen. Er zijn ook vloerplaten van hetzelfde materiaal als de omlijstingen (? 340,-/ ?89,-) beschikbaar, waardoor het materiaal van de omlijsting extra geaccentueerd wordt. Bovendien is er een ombouw ontworpen voor de Quadro om de haard meer in de ruimte op te nemen. Al met al een kleine haard met veel mogelijkheden!

Één haard, verschillende sferen

De ombouw voor de Quadro is gemaakt van prefab en is makkelijk opgebouwd. Een ander groot voordeel van de ombouw is dat het veel warmte opneemt van het toestel en dat ook uitstraalt in de ruimte (? 595,- incl. BTW). U kunt er ook voor kiezen om minimale ruimte te gebruiken. Dan kan de Quadro strak in de muur ingebouwd worden, eventueel zonder omlijsting. Door al deze inbouwmogelijkheden en de verschillende omlijstingen is de Quadro voor zowel klassiek als modern geschikt, en ook in een landelijk of klassiek interieur komt deze sfeermaker goed tot zijn recht.

Technische gegevens
Voor de Quadro is het noodzakelijk om gebruik te maken van een luchtcirculatie set met convectieroosters in de wand om de juiste warmtebalans te creëren. Het is mogelijk om een ondersteuningsijzer los te bestellen. De haard is een concentrisch toestel waarmee u rechtstreeks de gevel uit kan of omhoog via de gevel of dak. De haard is standaard voorzien van een HB/AB afstandsbediening waarbij een thermostatische regeling met timerfunctie mogelijk is.

Trendsetter

Helex, Trendsetter in sfeerverwarming, heeft een breed assortiment aan gashaarden, houtgestookte toestellen, schouwen en inbouwhaarden. Tevens biedt Helex een compleet kanalensysteem aan voor de beste aansluiting van uw haard. Voor meer informatie, kijk op www.helex.nl of neem contact op via info@helex.nl om de brochure(s) aan te vragen.

Helex beschikt over een landelijk dealernetwerk. Voor verkoopadressen kunt u telefonisch contact opnemen met Helex (023-5833000) of kijk op www.helex.nl


---

Noot voor de redactie: