EDS bereikt akkoord met Amerikaanse marine over aanpassing intranet-contact

Capelle a/d IJssel, 5 oktober 2004 - EDS, één van de grootste ICT-dienstverleners van de wereld, heeft een akkoord bereikt met de Amerikaanse marine over belangrijke aanpassingen van het Navy Marine Corps Intranet (NMCI)-contract. De veranderingen, die met name betrekking hebben op de service level agreements (SLA's), hebben als doel de totale dienstverlening en efficiency van het NMCI-netwerk te verbeteren. De nieuwe SLA's, die per direct in werking treden, zijn een belangrijke stap voor EDS naar het tot 100 procent in rekening brengen van individuele seats.

De service level agreements omvatten meerdere factoren, van de uptime van het netwerk tot de responstijd van de helpdesk, en zijn essentieel voor de vaststelling van netwerkprestaties en de identificatie van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn.

EDS zal aanvullende informatie over de toekomstverwachtingen van het bedrijf en ontwikkelingen rond het NCMI-contract geven bij de publicatie van zijn cijfers van het derde kwartaal. Dat zal gebeuren op 25 oktober aanstaande.

Over EDS
EDS levert een breed portfolio zakelijke en technologische oplossingen om klanten wereldwijd te helpen hun prestaties te verbeteren. Tot de kerncompetenties van EDS behoren diensten op het gebied van informatietechnologie, applicaties en business processen, evenals IT-transformatiediensten. Dochteronderneming A.T. Kearney is één van de belangrijkste management adviesbureaus ter wereld. Met een jaaromzet van meer dan $20 miljard in 2003 staat EDS op de 87e plaats in de Fortune 500. De aandelen van EDS worden verhandeld op de beurzen van New York (NYSE: EDS) en Londen. Kijk voor meer informatie op www.eds.com of www.eds.nl.