Ingezonden persbericht


Nieuw sponsorplan levert tien nieuwe businessclubleden op

Rotterdam Basketbal houdt Shelton Colwell

ROTTERDAM - Het bestuur van Rotterdam Basketbal heeft Shelton Colwell tot het einde van het seizoen vastgelegd. De 2.05 meter lange Amerikaanse center van South West Missouri State University was in de Maasstad een maand op proef en verdiende in die periode een verbintenis tot het einde van de competitie 2004-2005.

Rotterdam Basketbal besloot tevens om de 27-jarige Andre Stewart tot en met 30 november van dit jaar in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen te houden. De Amerikaan, die eerder het shirt van het Zwitserse Lausanne droeg, werd vastgelegd als vervanger van Khayri Battle. De forward van William Paterson University bleek drie dagen na aankomst in Nederland met een knieblessure te kampen. Rotterdam Basketbal besloot de Amerikaan niet naar huis te sturen, maar liet hem opereren in het Erasmus Medisch Centrum en tijdelijk vervangen door Stewart.

Rotterdam Basketbal wees bovendien Ronald van der Geest aan als assistent van coach Erik Braal. De inwoner van Spijkenisse was in het seizoen 2003-2004 actief als coach van de kadetten van de AA Drink Basketball Academy. Met die selectie behaalde hij een derde plaats tijdens het nationale kampioenschap in Den Helder. Tijdens de presentatie van de selectie op de Spido ontvouwde het met Ruud Bijl, Rob van den Westen, Niek Barendregt en Hans Blankert uitgebreide bestuur een nieuw sponsorplan. Voor 1 december moeten er minstens vijftig nieuwe business worden geworven. Na een week staat de teller reeds op tien. Rotterdam Basketbal kreeg onder meer toezeggingen van de firma's Fi/Con, Beenhakker, Wooning keukens en Rotterdam Sport Partner.
---

Noot voor partners: Nadere informatie: Ardie den Hoed: 06-53.45.05.23.

-----------------------


---- --