Ingezonden persbericht


Orange Nederland benoemt Chief Commercial Officer

Den Haag, 5 oktober 2004 -Telecomprovider Orange Nederland heeft Peter Verkade benoemd tot Chief Commercial Officer. De 38-jarige Verkade is afkomstig van de Orange Group in Londen, waar hij Vice President Commercial bij de afdeling Global Brand, Marketing and Products was. Per 1 november aanstaande zal hij het commerciële team van Orange in Nederland gaan aansturen. Daartoe behoren o.a. alle verkoop- en marketingactiviteiten, klantenservice en de 44 Orange shops.

Peter Verkade kan bogen op een ruime ervaring in de internationale telecom business. Voordat hij in januari 2002 bij de Orange Group startte, was hij ondermeer werkzaam bij KPN Orange in België, Telenor in Noorwegen, Unisource in Zwitserland en AT&T in Nederland en Polen.

Peter Verkade zegt, 'Voor mij is het een fantastische stap om mee te mogen bouwen aan het merk Orange in Nederland. Orange is de afgelopen 10 jaar voor en door mensen gemaakt tot het merk wat het nu is. Voor mij dus de ultieme droom om hetzelfde in mijn eigen vaderland te bereiken.'

'We zijn er bijzonder trots op om Peter te mogen verwelkomen. Hij heeft een uitstekende staat van dienst en kent Orange en onze waarden en doelstellingen als geen ander. We hebben een uitstekend commercieel team en ik weet zeker dat dit onder leiding van Peter de succesvolle weg die Orange in Nederland heeft ingeslagen, zal blijven volgen', aldus David Holliday, CEO van Orange Nederland.


---