BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 5 oktober 2004

SOPHIE HILBRAND NIEUWE PRESENTATRICE BNN UNITED

BNN heeft er een nieuwe radiostem bij! Vanaf 11 oktober presenteert Sophie Hilbrand het Radio 1 programma BNN United. Iedere maandag en donderdag zal Sophie van 21.00 uur tot 22.00 uur de presentatie van het jongerenprogramma op zich nemen.

Naast BNN United blijft Sophie ook op televisie te zien. Zo presenteert zij vanaf januari 2005 samen met Kürt Rogiers het programma's Mystery Party. Eerder was Sophie te zien bij World according to BNN en Met 1 been in de finale.

Vanaf 26 oktober neemt Astrid de Jong op de dinsdag en donderdag tijdelijk de presentatie van BNN United over van Marjolein Dekkers. Vanaf die datum komt Astrid ook in dienst bij BNN als de producer van het 3FM programma Wout!.

BNN United wordt iedere maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur uitgezonden. Het programma wordt wisselend gepresenteerd door Astrid de Jong en Sophie Hilbrand en biedt voor jongeren interessante rubrieken voor jongeren, reportages en gesprekken gebaseerd op de actualiteit.