Politie Zeeland


W-9613-2004 Verkeersongeval materieel

In Oost Souburg heeft vanmorgen omstreeks 08.02 uue een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 35-jarige automobiliste reed over de oprit richting Vlissingen de A58 op. Aan het eind van de oprit, waar deze oprit overgaat in een invoegstrook, zag zij dat een autoobilist voor haar sterk zijn snelheid verminderde. Kennelijk kon de bestuurster haar auto niet op tijd tot stilstand brengen en stuurde zij naar de rechter- en vervolgens verder naar de linkerrijstrook van de A58. Bij deze manoeuvre reed zij tegen een onbekend gebleven auto aan. Door deze aanrijding raakte haar voertuig in een slip en stuurde de automobiliste terug naar rechts. Hier raakte zij een lichtmast die in de rechterberm stond.


W-9614-2004 Verkeerscontrole Middelburg

Tijdens een verkeerscontrole in de wijk Dauwendaele in Middelburg zijn de volgende bekeuringen uitgeschreven.
Drie voor een te hoog geluidsniveau van bromfietsen, twintig omdat het vermogen van bromfietsen te hoog was, twee omdat bromfietsers geen certificaat hadden, twee omdat bromfietsers zonder helm reden, een omdat een bromfietser geen gele platen op zijn brommer had, negenendertig omdat automobilisten geen gordel droegen, een omdat een automobilist een geslotenverklaring negeerde, een voor het inhalen op een kruising, een voor een onverzekerde auto, drie voor het niet handsfree bellen tijdens het rijden, een voor een verkeerde kentekenplaat op een aanhangwagen en een voor het hebben van een onjuist rijbewijs. Deze brengt het totaal aantal bekeuringen op 75.


O-9615-2004 Diefstal bloempotten

Uit een tuin bij een woning in de Buijs Ballotstraat in Goes zijn twee bloempotten weggenomen.
De diefstal heeft maandagavond rond 21.00 uur plaatsgevonden.

Z-9616-2004 Diefstal struik uit tuin
Uit een tuin in Sas van Gent, aan de Bailleulstraat, is een buxusstruik weggenomen.
De diefstal heeft plaatsgevonden in de nacht van zaterdag op zondag.

O-9617-2004 Bekraste auto Goes
Tussen zaterdag 13.00 en zondag 11.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Piet Heinstraat in Goes, bekrast.
Een schadebedrag is nog niet bekend.

Aanvulling op bericht W-9555-2004 Abusievelijk werden de "rollen" van de motorrijder en automobilist omgedraaid. De automobilist verleende geen voorrang aan de motorrijder. Tevens komt de automobilist uit Vlissingen en niet, zoals vermeld, uit Oost Souburg. (Kreeg vandaag dit bericht van de verbalisant)