2e persbericht van dinsdag 5 oktober 2004

Eindhoven 05-10-2004 - Berichten uit de regio

Gemert: Verkeersongeval

Dinsdagmiddag rond 14.30 uur is een man uit Erp ( leeftijd niet bekend) gewond geraakt bij een verkeersongeval op de West-Om. Hij stak met de fiets de weg over en werd geraakt door een auto die hem niet meer kon ontwijken. De auto werd bestuurd door een 33-jarige man uit Boekel. Het slachtoffer is met nog onbekend letsel naar het Elkerliek ziekenhuis in Helmond gebracht.

Oirschot: Crossmotoren in beslaggenomen

De politie van Oirschot heeft zondagmiddag 3 oktober twee crossmotoren in beslaggenomen nadat de bestuurders betrapt waren op crossen in het natuurgebied van de Oirschotse Heide. Beide bestuurders, een 47-jarige man uit Oirschot en een 58-jarige man uit Oisterwijk, negeerden stoptekens van de politie toen ze betrapt waren in gebied waar ze niet mochten crossen. Ze probeerden er van door te gaan. Dat lukte ze echter niet. Twee andere crossers kregen een bekeuring, omdat ze in het natuurgebied reden waar dat niet mocht.

De politie voerde de controle uit samen met de Koninklijke Marechaussee. In het natuurgebied worden regelmatig controles gehouden op het illegaal crossen.

Valkenswaard: Diefstal uit woning

In een woning aan de Aangelag is tussen 13.00 en 14.00 uur een geldbeurs weggenomen. De insluiping vond plaats toen de bewoonster boven was. Ze liep naar beneden toen ze vreemde geluiden hoorde. Daar zag ze dat enkele kastladen open gemaakt waren en dat er uit haar handtas een portemonnee was weggehaald. In de portemonnee zaten bank- en winkelpasjes, een bibliotheekpas en kleingeld.

Son: Inbraak in woning

In een woning aan de Koolwitjelaan is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Een voordeur werd opengemaakt. Uit de woning werden onder meer sleutels, een GSM, een computer, een flatscreen, geld en enkele pasjes gestolen.

Son: Beeldschermen gestolen

Uit een bedrijf aan de Ekkersrijt 5600 zijn tussen maandag 18.50 uur en dinsdag 7.45 uur vier flatscreens gestolen. Een ruit aan de achterkant van het pand werd vernield om binnen te komen.