3 e persbericht van dinsdag 5 oktober 2004

Eindhoven 05-10-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man probeert agent fiets te verkopen

Een 24-jarige man zonder bekend woonadres is dinsdag kort na 18.00 uur aangehouden voor het politiebureau aan het Begijnenhof. Hij bood daar een mannelijke agent-in-burger een damesfiets te koop aan voor tien euro. Nadat de agent zich had gelegitimeerd, is de fiets-verkoper aangehouden. Tegen hem is na verhoor proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Politie houdt fietsendief aan

Op de Vestdijk is dinsdag rond 17.00 uur een man van 46 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Agenten zagen dat de man daar een niet-afgesloten fiets uit een fietsenrek weghaalde. De damesfiets is op 10 september in Eindhoven gestolen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Bestelauto weggehaald

Vanaf de Bakkerstraat is in de nacht van maandag op dinsdag een bestelauto weggehaald. Het gaat om een witte Mercedes Benz 410D (VN-15-GX).

Maarheeze: Man aangehouden na mishandelen vrouw

Een man van 47 jaar uit Budel is dinsdagochtend rond 11.30 uur aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij zijn 45-jarige echtgenote het afgelopen weekeinde heeft mishandeld door haar enkele malen in haar gezicht te slaan. De vrouw deed daarna aangifte, waarna de man dinsdag door de politie is opgepakt. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Nuenen: Boormachines weg

Bij een inbraak in een bedrijf aan De Huufkes zijn twee boormachines weggehaald. Dat gebeurde dinsdag tussen 16.50 en 18.00 uur. De achterdeur van de zaak is opengebroken.

Lierop: Bromfietser gewond

Bij een aanrijding op de kruising Mierloseweg/Winkelstraat is een 17-jarige jongen uit Helmond gewond geraakt. Dat gebeurde dinsdag rond 16.20 uur. De jongen reed op zijn brommer op het fietspad van de Mierloseweg. Op de kruising reed hij tegen een tractor die daar vanuit de Winkelstraat de weg wilde opdraaien. De jongen is met een open beenbreuk opgenomen in het ziekenhuis. Een 17-jarig meisje uit Asten, dat achterop de brommer zat, kon na onderzoek in het ziekenhuis naar huis.