HASBRO

Nederlands Kampioen Monopoly

De wereldstrijd om het grote geld; van Almere tot Tokio!

Almere, 21 augustus 2004. Tijdens het Nederlands Kampioenschap Monopoly dat vandaag werd gehouden in DooWorld in Almere hebben honderd deelnemers de strijd om de landstitel geleverd. John Hulsman (31 jaar), IT Consultant uit Maassluis bleek na keihard onderhandelen de beste Monopoly speler van ons land. Als enige Nederlander mag hij daarom de strijd om het grote geld verder voeren tijdens het Wereldkampioenschap Monopoly dat van 6 t/m 10 oktober a.s. wordt gehouden in Tokio!

www.monopoly.nl

Het WK Monopoly wordt al sinds 1973 georganiseerd, o.a. in New York, Monte Carlo, Bermuda, Londen, Berlijn en Palm Beach. Van 6 t/m 10 oktober dit jaar vindt het WK in Tokio plaats. In het prestigieuze centrum Roppongi Hills gaan de landskampioenen de strijd aan op het originele Amerikaanse Monopoly-spelbord met daarop de straten van Atlantic City. Wie weet gaat John Hulsman met de eer strijken maar ook met de buit van 15.140 dollar; dit is het volledige bedrag aan Monopolygeld in het spel.

John Hulsman (winnaar):'Ongelooflijk dat ik nu de kampioen ben! Ik heb 4 jaar geleden meegedaan aan het kampioenschap en heb me op vandaag amper voorbereid.Ik zie het als een gezellig spelletje. De 2e pot ging supersnel met uiterste concentratie en dan zit ik toch ineens in de finale...dat ik ook nog zou winnen en doorga naar Tokio had ik echt nooit verwacht.'

Perscontact:

The PR Factory, Genevion Keune, Straatweg 30A, 3604 BB Maarssen T: 0346 555 232 F: 0346 572 28 E: genevion@tprf.nl I: www.theprfactory.nl. Digitaal beeld van het tournooi en de winnaar zijn op aanvraag beschikbaar.

21 aug 04 19:01