Gemeente Gouda


inloopmiddag Heempad

datum: 24 september 2004
dienst: Beheer
contactpersoon: A.J.N. van Kleinwee
telefoon: 0182-588322

inloopmiddag heempad bloemendaalseweg

op 6 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur

Op woensdag 6 oktober as. houdt de dienst beheer van de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag. De deur staat voor u dan weer open vooral uw tuin-, groen- en natuurvragen.

Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur kan men terecht voor al deze vragen. Deze middag heeft als speciaal thema de aankomende herfst in de tuin en het openbaar groen. Heeft u vragen als welke paddestoelen staan er bij mijn in de tuin of plantsoen? Wat moet ik doen met uitgebloeide vaste planten. Kan ik al voorjaarsbollen zetten in de tuin en welke zijn geschikt voor verwildering? Heeft u vragen over dit onderwerp dan bent u van harte welkom en uiteraard ook met andere groenvragen.

Heeft u geen vragen maar waarnemingen van flora en fauna uit het Goudse groen bij uw uit de buurt dan horen wij dat graag. Ook kunt u terecht voor een van de vele leuke en leerzame wandelboekjes uitgegeven door de dienst beheer van de gemeente. Seniormedewerker ecologisch beheer André van Kleinwee van de dienst beheer van de gemeente staat klaar om uw vragen te beantwoorden.


-- einde bericht --