Gemeente IJsselstein


Werk aan de weg: afsluiting Baronieweg
dinsdag, 28 september 2004 - 10:29 CET

Op woensdag 6 oktober starten de werkzaamheden voor de aanleg van een rotonde op de kruising Heemradenlaan, Schepenensingel met de Baronieweg.

Ook wordt het weggedeelte tussen de twee rotondes (Drostplein en Theodore Rooseveltplein) verbeterd. De werkzaamheden zullen ongeveer acht weken in beslag nemen.

Afsluiting Baronieweg
Gedurende de werkzaamheden zijn het kruispunt
Heemradenlaan/Schepenensingel met Baronieweg (Drostplein) en een gedeelte van de Baronieweg afgesloten voor alle verkeer. Het gaat hierbij om het gedeelte tussen het Drostplein en het Theodore Rooseveltplein.

Omleidingsroutes
Verkeer uit de Heemradenlaan kan de wijk verlaten via Duizendblad, Touwlaan, Oranje Nassaulaan en Utrechtseweg. Verkeer uit Zenderpark kan de Schepenensingel in de andere richting volgen en dan via de Praagsingel en Tuinensingel of via de Statensingel en Parklaan de wijk verlaten.
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via omleidingroutes, die met borden worden aangegeven. Voor fietsers zijn aparte verwijzingen aangebracht en voor lijndiensten en hulpdiensten wordt een tijdelijke doorgang gecreëerd.