Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alles over BPM op jaarlijkse TIBCO Benelux Conferentie

Partners en gebruikers benadrukken toegevoegde waarde van combinatie TIBCO en Staffware

Rotterdam/Alkmaar, 24 augustus 2004 - Op 6 oktober as. organiseert TIBCO Software de TIBCO Benelux Conferentie 2004. De conferentie heeft dit jaar de titel 'Alles is een proces'.

De TIBCO Benelux Conferentie is dé gelegenheid voor personen en bedrijven die zich met business process management (BPM)-oplossingen bezighouden. Iedereen die belangrijk is voor BPM-implementaties in de Benelux zal op de conferentie aanwezig zijn. De dag wordt geopend door Hans Kooistra, Managing Director TIBCO BPM Group Benelux. In zijn lezing, evenals de conferentie getiteld 'Alles is een proces', onthult hij zijn persoonlijke visie op business process management.

De toegevoegde waarde van de nieuwe TIBCO-Staffware combinatie staat op 6 oktober centraal. Ook de zestien partners van TIBCO die op de conferentie aanwezig zijn, zullen hier op ingaan. Zo spreekt 's ochtends Stefan van Alen, Portfolio Manager van ABN AMRO en Pieter Buijs, CIO KPN Telecom, zal bezoekers informeren hoe de TIBCO-Staffware integratie waarde toevoegt aan KPN.

Het middagprogramma bestaat uit enkele parallelle sessies waarin BPM vanuit verschillende invalshoeken wordt gepresenteerd. Het Business Track laat gebruikers aan het woord, want wie kunnen er beter over de voordelen van BPM vertellen dan gebruikers zelf? Het Business Integration Track bevat drie presentaties die ingaan op de visie en ervaring met Business Integration. In het Solution Track worden enkele marktspecifieke en horizontale oplossingen van TIBCO gedemonstreerd en in het Partner Solution Track zullen partners hun oplossingen en diensten presenteren. De dag wordt afgesloten met enkele plenaire sessies over Return On Investment, een update over het BPM-forum en een product update over de nieuwe versie 3 van de TIBCO Staffware Process Suite door Pieter Hagen, CTO van de TIBCO BPM Group.

De TIBCO Benelux Conferentie is de opvolger van de succesvolle jaarlijkse International Staffware Conferentie. De naamswijziging volgt op de fusie van Staffware en TIBCO eerder dit jaar.

Aanmelden
Meer informatie over de TIBCO Benelux Conferentie vindt u op www.tibco.com/mk/tbc2004. Aanmelden kan via 072-512 91 75 of tbc2004@tibco.com.

Over TIBCO Software
TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) is de belangrijkste onafhankelijke leverancier van bedrijfsintegratiesoftware, zo wijzen marktaandeel en analistenrapporten uit. Daarnaast is TIBCO een toonaangevende leverancier van real-time business, waarmee het bedrijven helpt kosten te besparen en sneller en efficiënter te werken. TIBCO levert deze real-time business, ook wel 'The Power of Now'® genoemd, aan meer dan 2000 klanten wereldwijd in verschillende industrietakken. Voor meer informatie over TIBCO's bedrijfsintegratie-, bedrijfsprocesmanagement- en enterprise backbone-oplossingen kunt u een bezoek brengen aan de website www.tibco.com. Het hoofdkantoor van TIBCO staat in Palo Alto, Californië.

###

TIBCO, het TIBCO logo, The Power of Now en TIBCO Software zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van TIBCO Software Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere product- of bedrijfsnamen en merken die in dit document genoemd worden, zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars en worden alleen gebruikt ter verduidelijking.

Meer informatie voor de pers:
TIBCO Software Inc.
Frits Bussemaker
Robijnstraat 76
1812 RB Alkmaar
t: (072) 512 07 28
e.: fbussemaker@tibco.com

Lubbers & De Jong B.V.
Cindy Curré
t: (020) 421 05 65
e: cindy@l-dj.nl