Gemeente Krimpen aan den IJssel


Montezumas Revenge opent Tuyterseizoen met 'Pop Art' (try out) Op woensdagavond 6 oktober a.s. 20.15 uur verzorgt Montezumas Revenge hun nieuwe variétéachtige theaterconcert Pop art (try-out) in het Ontmoetingscentrum 'De Tuyter' in Krimpen aan den IJssel.

Vocaal Trapezewerk, jongleren met akkoorden, goochelen met repertoire. In een gloednieuwe show laat Montezumas Revenge zich inspireren door Berlijn, waar het vijftal tijdens haar Duitse tournees regelmatig optreedt.

Zo ontstaat een variétéachtig programma waarin de unieke sfeer van de Berlijnse theaters en nachtclubs gecombineerd wordt met een eigentijdsheid die óók zo kenmerkend is voor deze wereldstad. Om tot dit verrassende tiende theaterprogramma te komen, waarin Montezumas Revenge zich van een geheel nieuwe kant zal laten zien, liet de groep zich inspireren door Karel de Rooij (Mini en Maxi). Ook in dit programma blijft de vertrouwde vocal pop sound het uitgangspunt.

Maar daarnaast zullen er elementen toegevoegd worden die deze show tot een uniek spektakel maken: het oude variététheater beleeft nieuwe tijden. En met name in deze elementen is de vakkennis van theatergigant Karel Mini de Rooij een onuitputtelijke inspiratiebron gebleken.

Terwijl er vanaf de bühne een spetterend geluid komt blijft de orkestbak nog altijd leeg: de vijf stemmen kunnen de popmuziek als geen ander zonder instrumenten verwoorden. Er mag dan ook met recht gesproken worden vaneen Montezuma's Sounds. Dit krachtige, brede en speelse geluid is herkenbaar voor de velen die Montezuma in de loop der jaren in het theater en daarbuiten hebben aanschouwd.

Kortom: Opnieuw zal Montezumas Revenge een oor- en oogstrelende, vaak humoristische belevenis zijn in de Nederlandse theaters. Nu dus ook weliswaar als try out in De Tuyter. Voor meer informatie over Montezuma's Revenge: www.montezuma.nl

Een muzikale happening in een sfeervolle en intieme theaterzaal in De Tuyter die u beslist niet mag missen. U kunt uw kaarten online bestellen of reserveren bij de De Tuyter tel. 0180- 519931of 0180
-540724.

Vanaf 1 ½ uur voor de voorstelling liggen uw gereserveerde kaarten klaar bij de kassa van De Tuyter tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervalt de reservering. Met een Tuyterabonnement krijgt u bij 5 voorstellingen of meer per abonnement 10 % korting op de totale prijs. Uw avondje uit wordt nog completer als u gebruik maakt van het aanbod van Brasserie 'De Open Haard'. Op vertoon van uw abonnement krijgt u 10% korting op uw dinerkosten op de avond van de abonnementsvoorstelling.

Krimpen aan den IJssel