Ingezonden persbericht


Succesvolle voorstelling uit Holland Dance Festival 2003 op tournee

Een collage van markante choreografieën uit het repertoire van de vermaarde jazzdansgroep Djazzex, met de choreografie Francesca at home with Walters' one minute als leidraad. Glenn van der Hoff, artistiek leider van Djazzex, heeft altijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van jonge dansers. Daarom ziet u in deze avondvullende voorstelling het danstalent van de toekomst aan het werk: dansers van de Rotterdamse Dansacademie, een van de toonaangevende dansvakopleidingen in Europa. Juist zij zijn door hun artistieke kwaliteit en jeugdige energie in staat het sprankelende werk van Djazzex tot recht te laten komen.

De voorstelling ging met veel succes in première tijdens het Holland Dance Festival 2003. Alle voorstellingen waren uitverkocht.

Het project is een gezamenlijk initiatief van Glenn van der Hoff, artistiek leider van Djazzex, en de Rotterdamse Dansacademie. Choreografie: Antony Rizzi, Glenn van der Hoff, Neel Verdoorn, Alvin McDuffie en Ben Bergmans.

Studenten veroverden Holland Dance Festival | tourdata Interview G. van der Hoff (art. leider Djazzex) | Interview S. Wuersten (art. dir. RDA)