Ingezonden persbericht


The Publicity Company

UITNODIGING Amsterdam, 16 september 2004

Uitreiking Speelgoed van het Jaar 2004

Wij nodigen u uit voor de uitreiking van het Speelgoed van het Jaar 2004 op woensdag 6 oktober in het Olympisch Stadion, Amsterdam. Victoria Koblenko presenteert de feestelijke middag die in het teken staat van de Olympische Spelen. Rappers Lange Frans & Baas B en de vrolijke Funfare verzorgen de muziek. Indien u (met uw kinderen) deze speelse uitreiking wilt bijwonen, meldt u zich dan svp aan door onderstaande antwoordstrook ingevuld te mailen naar trix@publicy.nl.

Tijdens de 31ste editie van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar kent een vakjury van pedagogen, psychologen, journalisten en vertegenwoordigers uit de handel prijzen toe in vijf leeftijdscategorieën: baby en peuter, kleuter, junior, tiener en 12+. Informatie over het genomineerde speelgoed staat op website www.speelgoedvanhetjaar.nl.

De feestelijke middag in de Meeting Plaza van het Olympisch Stadion, Olympisch Stadion 24-28, Amsterdam begint woensdag 6 oktober om 15.30 uur. De ontvangst is vanaf 15.00 uur. De populaire actrice Victoria Koblenko, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, presenteert en rijkt de prijzen uit. Lange Frans & Baas B verzorgen de openingsact met een speelgoedrap, de theatrale Funfare speelt een vrolijke mix van Top 40, disco, funk en house. De uitreiking staat geheel in het teken van (Olympische) Spelen. Voor kinderen zijn er versnaperingen en is er volop gelegenheid met het genomineerde speelgoed te spelen.

Voor beeldmateriaal van het genomineerde speelgoed: www.speelgoedvanhetjaar.nl

Vriendelijke groet, Chermain Pubben en Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl

-----

ANTWOORDSTROOK

Ja, ik ben op 6 oktober aanwezig bij de uitreiking van het Speelgoed van het Jaar 2004

Naam:

Bedrijf/medium:

Adres:

PC en woonplaats:

Telefoon:

E-mail:

Aantal volwassenen:

Aantal kinderen (plus leeftijden):

SVP mailen naar trix@publicy.nl