Gemeente Dalfsen

04-10-2004

Inspraak beeldkwaliteitsplan Waterfront

Voor het waterfront is een stedenbouwkundige visie gemaakt. Deze visie zal nog worden uitgewerkt in een bestemmingsplan. Vooruitlopend hierop wil de gemeente via een zogenaamde artikel 19 WRO procedure de bouw van een nieuw gemeentehuis mogelijk maken.

Gelet op het specifieke karakter van het waterfront en de diverse stedenbouwkundige ontwikkelingen die de stedenbouwkundige visie mogelijk maakt, is belangrijk dat vooraf wordt bepaald hoe de uiterlijke verschijningsvorm van de bebouwing er uit zal moeten zien. Daarom is een beeldkwaliteitplan gemaakt. Dit beeldkwaliteitplan is dan ook de basis voor de verdere architectonische uitwerking van de plannen voor het waterfront en dus ook het gemeentehuis. U kunt het beeldkwaliteitsplan vanaf deze plaats bekijken/downloaden in PDF-formaat.

Inspraakprocedure
Het beeldkwaliteitplan ligt van woensdag 6 oktober tot donderdag 21 oktober ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis en in de servicepunten in Lemelerveld en Nieuwleusen. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk reageren op het plan bij het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Van de ingediende reacties wordt een inspraakverslag gemaakt. Dit verslag wordt bij de vaststelling van het plan betrokken. Het beeldkwaliteitplan wordt eind dit jaar ter besluitvorming aan de gemeenteraad voorgelegd.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u eventueel contact opnemen met de heren A. Goeree of B. Spies van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer.

Om de PDF-bestanden op de juiste wijze te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en kiest u in het menu '.......in nieuw venster openen'.

BEELDKWALITEITSPLAN WATERFRONT DALFSEN

Geen Adobe Acrobat Reader?
Om het bestand te bekijken heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Heeft u dit programma niet, dan kunt u het downloaden door op onderstaand logo te klikken.