VESTIA ROTTERDAM ZUID

Topscore scoort verjaardagsfeestje

Woensdag 6 oktober geven woningcorporatie Vestia Rotterdam Zuid en de Deelgemeente Charlois een feest ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van uitzendbureau Topscore in Zuidwijk.

Bij de start, al weer ruim een jaar geleden, is het nooit tot een officiële opening gekomen. Het leek Vestia en de Deelgemeente Charlois daarom toepasselijk om Topscore, bij wijze van cadeau, een verjaardagsfeest aan te bieden.
Hoewel aanvankelijk met argwaan werd gekeken naar de komst van Topscore, een uitzendbureau voor verslaafden, bleek al snel dat de mannen van Nora Storm een aanwinst voor de wijk zijn. Ze houden dagelijks de woonomgeving schoon, maar zijn ook niet te beroerd om mee te werken aan opruimacties van Vestia en de Roteb. Niet alleen de bewoners, maar ook de bewonersvereniging en de buurtagent zijn tevreden over het werk van Topscore. Als dank voor hun inzet worden ze nu beloond met een feestje. Volgens Nora Storm is dat een heel mooi gebaar, want haar jongens krijgen anders nooit iets cadeau.


05 okt 04 13:03