AutoRai

6-10-2004

Honda sponsort proftennis toernooi

Dat Honda een sportief merk is, is geen nieuws getuige de uitstekende resultaten op het gebied van zowel auto- als motorsport.

Zo staat Honda op een fraaie tweede plaats in de Formule 1 en moet ze alleen Ferrari voor laten gaan. Ook in de motorsport neemt Honda een prominente plaats in, vooral in de Moto GP.

Naast de auto- en motorsport zijn er ook andere gebieden waarop Honda haar sportiviteit wenst uit te stralen. Zo is Honda onlangs een overeenkomst aangegaan als sponsor van de Alex Tennis Classics. Dit betreft een internationaal proftennis toernooi waarbij alle grootheden uit het recente verleden (Grand Slam winnaars) optreden.

Onlangs is een sponsorovereenkomst gesloten door oud Wimbledon winnaar Jacco Eltingh organisator van de Alex Tennis Classics en Leo Jegen Manager Car Sales van Honda Nederland. Hierdoor is Honda onder andere ook Official Car Supplier van het toernooi en zullen de grote tennissterren in diverse luxe Hondas vervoerd worden tijdens het toernooi.

Zo kan het gebeuren dat u spelers als Pat Cash, Henri Lecomte, Thomas Muster, Goran Ivanisevics, Paul Haarhuis, Jim Courier of onze Wimbledon winnaar Richard Krajcek aantreft in een Honda.

De Alex Tennis Classics vinden plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 october in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven.