Rijn&venen, 10.00 uur

Utrecht 06-10-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Tegen lantaarnpaal

WOERDEN- Op woensdagochtend werd een vrouw aangehouden nadat ze met haar auto tegen een lantaarnpaal was aangereden en toen was doorgereden.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat een auto tegen een lantaarnpaal was aangereden aan de IJsseloord. De 29-jarige automobiliste uit De Meern was vervolgens doorgereden. Na onderzoek kon zij getraceerd worden en werd aangehouden. De vrouw gaf aan inderdaad de aanrijding te hebben veroorzaakt. De auto raakte hierdoor zwaar beschadigd. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

MIJDRECHT- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 03.00 uur controleerden agenten de 36-jarige automobilist uit Mijdrecht op de N. van der Steenstraat. Hij bleek te hebben gedronken en blies 460 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed besturen boot

MONTFOORT- Op dinsdagavond werd een schipper bekeurd voor het varen onder invloed.

Omstreeks 20.30 uur waren brandweermannen bezig met een duikoefening in de Hollandse IJssel aan de Heeswijk. In het water lag een oefenobject welke duidelijk werd aangegeven met afbakening. Een 50-jarige schipper uit IJsselstein zag dit niet en voer gewoon door. De brandweermannen vertrouwden het niet en waarschuwde de politie. De schipper werd aangesproken en bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij blies op het bureau 645 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Baldadige jeugd

MAARSSEN- Op dinsdagaochtend werden drie baldadige jongens aangehouden.

Omstreeks 20.50 uur kreeg de politie de melding dat een ruit was vernield bij het treinstation aan de Stationsweg. Ter plaatse werd het trio, in de leeftijd van 13 tot 16 jaar afkomstig uit Maarssen, aangetroffen. Zij zullen de schade moeten vergoeden en krijgen straf via bureau HALT.