SBS PRODUCTIONS

Shownieuws heeft interview met broer André Hazes

T.A.V. MEDIAREDACTIE
5 oktober 2004

'Ik had er wel graag heen gewild, maar je hoort er niet bij' Woensdag in Shownieuws Exclusief: waarom Arie en Wil Hazes niet bij de crematie van André mochten zijn.

Woensdagavond 6 oktober vanaf 19.30 uur in Shownieuws een exclusief interview met Arie en Wil Hazes, de broer en zus van André. Er is al jaren lang bonje in de familie Hazes en Arie en Wil zijn jaren geleden gebrouilleerd met hun beroemde broer. Arie Hazes betreurt het ten zeerste dat hij niet aanwezig mocht zijn op de crematie van zijn broer. 'Ik had er wel graag heen gewild, maar je hoort er niet bij'. Aan Shownieuws geeft Arie zijn eerste televisie-interview en vertelt hij openhartig over de verbitterde relatie met zijn broer.

Het interview met Arie en Wil Hazes wordt uitgezonden in het tweede gedeelte van de vroege editie van Shownieuws dat sinds maandag 4 oktober een uur duurt. Elke werkdag van 19.30 tot 20.30 uur praten Daniëlle Overgaag, Viktor Brand en Gerard Joling de kijkers bij over het actuele shownieuws uit binnen- en buitenland.