Politie Zuid-Holland-Zuid

06/10 Hoeksche Waard

06-10-2004 - Persberichten district III

NIETS ERIN - NIETS ERUIT
NUMANSDORP Dinsdagmiddag, 5 oktober 2004 heeft de politie op de Carpoolplaats aan de Molendijk een Niets erin, Niets eruit-controle gehouden. In totaal zijn 12 personenautos gecontroleerd. 10 autos waren in orde en in 2 autos was de radio nog aanwezig. Met deze acties probeert de politie Zuid-Holland-Zuid inwoners uit de regio op hun eigen verantwoordelijkheid te wijzen voor wat betreft het afsluiten van hun auto en het achterlaten van waardevolle spullen in hun auto. Soms maken mensen het de inbreker wel erg aantrekkelijk.

RIJDEN ONDER INVLOED
OUD-BEIJERLAND- Een 61 jarige man uit Oud-Beijerland is op dinsdagavond, 5 oktober 2004, omstreeks 17.35 uur, op de Stougjesdijk aangehouden wegens rijden onder invloed met een bedrijfsauto. Tijdens de blaastest in het politiebureau werd de man onwel. Hij werd met hartklachten per ambulance overgebracht naar het Zuiderziekenhuis te Rotterdam. Daar nam de GGD arts bloed af van de verdachte. Onderzoek moet afwijzen hoeveel alcohol de man heeft gedronken. De politie maakt proces-verbaal op.

S-GRAVENDEEL- Tijdens een alcoholcontrole op dinsdagavond, 5 oktober 2004, omstreeks 19.35 uur, werd op de Strijensedijk een 45 jarige man uit Mookhoek door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed meteen personenauto. In het bureau blies hij zodanig ver boven de streep dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 6 uren heengezonden.