Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 6 oktober 2004

Dankzij samenwerking Evibe Nederland en Scarlet:

Betaalbare 0800- en 0900-nummers voor MKB

ROTTERDAM - Evibe Nederland biedt samen met Scarlet, één van de drie grootste telecomaanbieders in de Benelux, bedrijven een optimale bereikbaarheid via één landelijk telefoonnummer. Zij doen dit vanuit de nieuw opgerichte Evibe-divisie 'BELevibe'. Met de 0900 & 0800 Service van Evibe kunnen bedrijven voor slechts 40 euro per maand beschikken over een 0800- of 0900-servicenummer.

Een Evibe 0800-nummer is een gratis nummer voor de beller. Deze betaalt geen gesprekskosten; alle kosten worden doorberekend aan de eigenaar van het nummer. Deze dienst wordt veelal gebruikt als servicenummer of om een laagdrempelige ingang te creëren voor een marketingactie. Een 0800-nummer werkt klantvriendelijk en responseverhogend. Een andere veelgebruikte dienst is de Evibe 0900-dienst. 090X-servicenummers zijn betaalde informatienummers. Een bedrijf bepaalt zelf het tarief dat aan de beller in rekening wordt gebracht.

"Een goede telefonische bereikbaarheid is voor elke organisatie van essentieel belang. In Amerika maakt al ongeveer 80 procent van de organisaties gebruik van een 0800/0900-servicenummer. In ons land zien we dit fenomeen ook steeds meer, omdat 0800- en 0900-nummers een zeer professionele indruk maken bij klanten en zakenrelaties. Inmiddels zien we zelfs dat het een vaste plek heeft veroverd in de marketingstrategie bij veel organisaties in Nederland", aldus directeur Faizal Siddiqui van BELevibe.

Evibe hanteert geen aansluitkosten of registratiekosten, waardoor de inzet van een 0800/0900-faciliteit zeer aantrekkelijk wordt. Voor zowel de 0800-als de 0900-servicenummers hanteert BELevibe een vast maandelijks bedrag van slechts 40 euro. Op de website http://www.belevibe.nl kan online een telefoonnummer worden gereserveerd en/of geactiveerd. Daarnaast kunnen bezoekers op de website berekenen welke opbrengsten te realiseren zijn met een 0900-nummer.

----------
Over Evibe Nederland

Evibe Nederland helpt bedrijven bij het op één lijn brengen van hun identiteit en imago. Om dit te realiseren verdiept Evibe zich in het bedrijf en analyseert een breed scala aan aspecten. Deze lopen uiteen van de huisstijl en huidige marketingcampagnes, tot de gehele ICT-voorziening. Daarnaast ondersteunt Evibe bedrijven bij hun marketinginspanningen, bijvoorbeeld met een SMS-dienst en 0800/0900-nummers. BELevibe is een divisie van Evibe uit Rotterdam.