Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Noordzee 100.7 fm biedt compleet dienstenpakket via nieuw informatienummer en sms nummer

Hilversum, 6 oktober 2004 - Met ingang van vandaag is het nieuwe informatienummer van Noordzee 100.7 FM actief. Met 0909-900 1007 biedt Noordzee een perfect verlengstuk van de zender en de internetsite aan. Naast shownieuws en acties verschaft de informatielijn de meest actuele en accurate file- en flitsinformatie. Het SMS nummer van Noordzee 100.7 FM is ook veranderd in 1007.

Noordzee 100.7 FM brengt met succes music & entertainment radio met onder andere het meest actuele shownieuws. Dit format wordt doorgetrokken op de nieuwe internetsite van Noordzee en nu ook bij de nieuwe informatielijn. Via de telefoon zijn de laatste Showtime-blokken te beluisteren en kunnen tips voor de Showtime redactie achter gelaten worden. Ook voor het deelnemen aan 'Bel & Win' acties en andere programma-onderdelen moeten kandidaten 0909-900 1007 bellen.

Met de nieuwe informatielijn biedt Noordzee 100.7 FM ook een bijzonder complete dienst voor file- en flitsinformatie. "Dit doen we in samenwerking met YPCA", zegt Remco Bos, Manager Interactive van Talpa Radio Nederland. "YPCA (Your Personal Call Assistant) is een innovatief bedrijf op het gebied van telefonische dienstverlening. YPCA ontwikkelt verschillende interactieve diensten en (auto)mobiele concepten. Met de oplevering van de nieuwe applicatie van YPCA wordt ook onze dienstverlening via TMC (Traffic Message Channel) aanzienlijk uitgebreid", aldus Bos.

TMC is een toevoeging op het bestaande navigatiesysteem waarbij file-informatie als een corrigerende factor werkt. "Noordzee 100.7 FM was al het eerste radiostation met flitsmeldingen via TMC, maar is nu ook nog een de meest complete! Naast mobiele flitsers worden nu ook de actieve vaste flitspalen, trajectcontroles en de aangekondigde KLPD controles gemeld via TMC. Doordat de file- en flitsinformatie volledig geautomatiseerd wordt aangeboden is deze informatie 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Met Noordzee 100.7 FM haal je dus echt het maximale uit je radio", aldus Lars Schotanus, directeur van YPCA.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime elk uur van de dag en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht